Цени тенис треньор 2022

Тенис уроци с ITF треньори

Визията на екипа, стоящ зад проекта Tennis Fox, е изграждане на работеща система за развитие на детски тенис в тенис клубовете. Основните процеси включват индивидуален подход и следене на развитието на всяко дете, кинестатични упражнения и игри и планиране на тренировките.

Игровият подход е в основата на развитието на децата в нашето училище. Програмата бе създадена и се подобрява непрекъснато от следните треньори:

Тренировки за деца Бургас

Месечната такса за двукратни тренировки седмично в малка група (3-5 деца) е 120лв. За уроци 3 пъти в седмицата таксата (до 4 деца в група) е 150лв. Децата са разделени по нива и програми според възрастта и уменията си. Първият пробен урок по тенис на корт за всяко новодошло дете е безплатен. Родителите получават информация за представянето на детето си веднага след заниманието по имейл.

Колко струва индивидуален урок по тенис?

Ниво на играЦена
Дете20 лв/ч
Начинаещ20 лв/ч
Напреднал25 лв/ч
Цена за тенис уроци

Предлагаме и тенис клиника за корекция на сервис, форхенд, бекхенд. Използваме видео анализ и кинестатични упражнения за да постигнем бърз напредък. За повече информация свържете се с треньор Цветан Цветанов

Добър треньор по тенис в София

Росен Харалампиев ще ви научи да играете грамотен тенис. Не се колебайте да се свържете с него и за корекции в техниката. Цената за индивидуална тренировка е 30 лв/час. Намерете свободен корт и сравнете цените на тенис кортовете в София с този онлайн инструмент. Приятна игра!